Tillbaka till Klubben

Statuter till vandringspriserna

Kronstugans kennel

Edvin Lindborgs minnestallrik för Hamiltonstövare vid jaktprov och utställningar anordnade av JHStk. Priset är ett diplom med bild av minnestallriken att delas ut vart fjärde år i all framtid. Tallriken finns till påseende hos klubbens ordförande. Det startade om 2010 och delas således ut efter 2013 års resultat nästa gång.

Kronstugans_kennel

Pantbankens

Björn Markströms vandringspris, till Finsk stövare, unghundar (ej äldre än 48 månader vid tävlingstillfället) vid jaktprov i elitklass och utställningar 2013-2017.

Pantbankens_silverljusstakar

Storsjöodjuret

Pris i Elitklass vid jaktprov i Kolåsen 2010-2016 till hund, som oavsett ras, erövrat pris och får poäng enligt prislistan.

J-H_Kennelklubbens_pris_-_Storsjöodjur

Landbys

Vandringspris till bästa hund vid jaktprov i Öppen klass, samtliga raser, men ej äldre än 36 månader vid provtillfället, 2012-2014. Priset är en tavla som utdelas vid årsstämman 2015 till den hund som fått högsta egenskapspoängen.

Årets kanonhund

Pris i Elitklass vid Jaktprov i Lillholmsjö 2010-2019 till hund, som oavsett ras, erövrat pris och får poäng enligt prislistan. Priset delas ut på årsstämman 2020 till den hundägare som erövrat högsta poängen. I poängsumman ska ingå poäng från minst 2 hundar under 10 årsperioden.

Mynningskanon-1

SNKK (Södra Norrlands KennelKlubb)-pokalen

Nyinsatt vandringspris vid Elitklassprov I Frostviken (Pelle Perssons minne)
2012-2016 till hund, som oavsett ras, erövrat pris och uppnått bästa resultat enligt prislistan.