Tillbaka till Klubben

Statuter till vandringspriserna

Kronstugans kennel

Edvin Lindborgs minnestallrik för Hamiltonstövare vid jaktprov och utställningar anordnade av JHStk. Priset är ett diplom med bild av minnestallriken att delas ut vart fjärde år i all framtid. Tallriken finns till påseende hos klubbens ordförande. Den delades ut för 2017 och startade om på nytt 2018.

Kronstugans_kennel

Storsjöodjuret

Pris i Elitklass vid jaktprov i Kolåsen 2017-2023 till hund, som oavsett ras, erövrat pris och får poäng enligt prislistan.

J-H_Kennelklubbens_pris_-_Storsjöodjur

Årets kanonhund

Pris i Elitklass vid Jaktprov i Lillholmsjö 2010-2019 till hund, som oavsett ras, erövrat pris och får poäng enligt prislistan. Priset delas ut på årsstämman 2020 till den hundägare som erövrat högsta poängen. I poängsumman ska ingå poäng från minst 2 hundar under 10 årsperioden. Detta vandringspris har överflyttats till provet i Strömsund då elitproven i Lillholmsjö upphört.

Mynningskanon-1

Landbys

Vandringspris till bästa hund vid jaktprov i  Öppen klass 2018-2020 (3 år), samtliga raser, men ej äldre än 36 månader vid provtillfället. Priset är en tavla som utdelas vid årsstämman 2021 till den hund som fått högsta egenskapspoängen.