Tillbaka till Jaktprov

Anmälan Jaktprov

Anmälningsavgifter

Avgifter för klubbmedlemmar: Elitklass  750 kr. Öppenklass 300 kr. Särskilt rävprov Öppenklass 300 kr.. Avgifter för ICKE klubbmedlemmar: Elitklass 1000 kr. Öppenklass 300 kr. Särskilt rävprov Öppenklass 300 kr. Rörligt Elitklassprov (R-Ekl), för både klubbmedlemmar / icke klubbmedlemmar: 650:- (??)   Kolåsen Ekl-prov Har- och rävprov Ekl Max 12 hundar/dag Anmälningsavgift: 1000 kr för medlem, …

Anmälan Krokom och Strömsunds kommuner

Fyll i formuläret nedan för jaktprovsanmälan i Öppenklass, Särskilt Rävprov eller RådjursRenhetsprov inom Krokom och Strömsunds kommuner. Ett mail skickas till Jan-Erik Eriksson när du fyllt i formuläret och klickat på Skicka-knappen.  

Anmälan Bräcke och Ragunda kommuner

Fyll i formuläret nedan för jaktprovsanmälan i Öppenklass, Särskilt Rävprov eller RådjursRenhetsprov inom Bräcke och Ragunda kommuner. Ett mail skickas till Kjell-Åke Sundberg när du fyllt i formuläret och klickat på Skicka-knappen.  

Anmälan Åre och Östersunds kommuner

Fyll i formuläret nedan för jaktprovsanmälan i Öppenklass, Särskilt Rävprov eller RådjursRenhetsprov inom Åre och Östersunds kommuner. Ett mail skickas till Curt Alstergren när du fyllt i formuläret och klickat på Skicka-knappen.

Anmälan Härjedalen och Bergs kommuner

Fyll i formuläret nedan för jaktprovsanmälan i Öppenklass, Särskilt Rävprov eller RådjursRenhetsprov inom Härjedalen och Bergs kommuner. Ett mail skickas till Håkan Westling när du fyllt i formuläret och klickat på Skicka-knappen.

Anmälan Elitprov Strömsund

Fyll i formuläret nedan för jaktprovsanmälan Elitklassprov i Strömsund Ett mail skickas till Jan-Erik Eriksson när du fyllt i formuläret och klickat på Skicka-knappen.  

Anmälan Elitprov Kolåsen

Fyll i formuläret nedan för jaktprovsanmälan Elitklassprov i Kolåsen Ett mail skickas till Mats Eriksson när du fyllt i formuläret och klickat på Skicka-knappen  

Anmälan Elitprov Frostviken

Fyll i formuläret nedan för jaktprovsanmälan Elitklassprov i Frostviken Ett mail skickas till Bo Fredriksson när du fyllt i formuläret och klickat på Skicka-knappen.  

Anmälan Rörligt Elitprov

Fyll i formuläret nedan för jaktprovsanmälan för Rörligt Elitklassprov (R-Ekl) Ett mail skickas till Curt Alstergren när du fyllt i formuläret och klickat på Skicka-knappen.